Over ons

HOE BEGON HET?

Vanaf jongs af aan waren wij (Ties & Thijs) de oprichters van Lux-lampen actief en ondernemers gezind, het samenwerkingsverband wat hieruit is ontstaan heeft nog altijd grote invloed op de dynamiek van het bedrijf dat we in 2020 hebben opgericht. In onze tijd als middelbare scholier ondervonden wij het effect dat licht heeft op onze eigen concentratie en motivatie. Een flikkerende lichtbron in de gymzaal tijdens het maken van je examen of juist een te felle lamp die je ogen vermoeid achterlaat verkorten je concentratieboog. Dit effect werd wederom bevestigd toen wij onze vervolgstappen hadden gezet op het wetenschappelijk onderwijs.

Deze ervaringen waren uiteindelijk de bron van inspiratie, waardoor Lux-Lampen werd opgericht! Wij hopen dat we uw verwachtingen mogen overtreffen, door u te voorzien van uitstekend licht!

ONZE VISIE

Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste concepten en ontwerpen van de meest trendsettende ontwerpers in Europa! Vanuit ons hoofdkwartier in Tilburg staan wij dag en nacht klaar om u op weg te helpen met het kiezen voor de juiste verlichting!

ONZE MISSIE

Fatsoenlijk licht is voor ons van groot belang. Dit geldt voor in de werkomgeving, maar net zo goed voor in de huiselijke sfeer. Verlichting heeft de kracht om meer uit de mens te halen, of dit nou op ontspanningsmomenten of ontspanningsmomenten is. 

Wij willen zoveel mogelijk mensen voorzien van een perfecte bron van licht. Vanuit deze overtuiging zijn wij zorgvuldig, samenwerkingsverbanden aangegaan. De merken waarmee wij werken staan voor uitmuntende kwaliteit, en dát kunt u van ons ook verwachten!

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Wij zijn al onze klanten en partners ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat ons wordt gegeven! Wij hopen dan ook dat wij uw verwachtingen mogen overtreffen!
U kunt ten alle tijden met vragen bij ons terecht! Twijfel niet en neem contact met ons op.

E-mail: info@luxlampen.nl

Telefoon: +31 85 004 1568

ONS TEAM

THIJS ROELOFS

EIGENAAR

TIES HURKMANS

EIGENAAR

Naar wat ben je opzoek?

Mijn winkelwagen